Over de Tilburgse Muziekmarathon

Dat Tilburg een stad is waar muziek in zit, weten we allemaal. Dat muziek verbindt, herken je vast ook wel. Iedereen heeft namelijk iets met muziek. Muziek is een taal die iedereen spreekt, die mensen iets doet en op de been brengt. Jong en oud, nieuwkomer en jarenlange inwoner, hiphopper en liefhebber van klassieke muziek.

Om de samenhang in de hele gemeente te versterken, vindt dit jaar voor het eerst een uniek muzikaal evenement plaats: de Tilburgse Muziekmarathon. Het concept: vanaf donderdag 1 juni (in de Tilburg Toont-maand) drie weken lang elke dag in een andere wijk zo’n zes uur lang overal muziek. Van huiskamerconcerten bij eenzame ouderen en minifestivals tot pluktuinconcerten en open podia voor jongeren. Alles kan, als het maar verbindt.

Doe mee!

Een groot aantal Tilburgers is al betrokken. Organisaties, muzikanten, wijkorganisaties. Maar iedereen is welkom. Om mee te denken, mee te maken, mee te spelen. Of je nu organisator, muzikant, muziekliefhebber of wijkbewoner bent. Of je nu zingt in een groot koor of op je zolderkamer gitaar speelt. Als we er samen de schouders onder zetten, wordt de Tilburgse Muziekmarathon een daverend succes. Sluit je aan!

Ben jij benieuwd naar het verdere programma van de Tilburgse Muziekmarathon 2018? Houd dan de website in de gaten. Alle nieuwe activiteiten worden daarop in de agenda gepresenteerd. Je kunt de Muziekmarathon ook volgen via Facebook. Heb jij nog een leuk idee voor de Muziekmarathon en wil je ook graag bijdragen aan dit muzikale en verbindende spektakel? Vul dan het contactformulier op de website in of mail direct naar muziekmarathon@contourdetwern.nl.