Derde week van de Tilburgse Muziekmarathon

Tilburgse Muziekmarathon

De Tilburgse Muziekmarathon draait op volle toeren. Tot het eind van de maand wordt er dagelijks op allerlei plekken muziek gemaakt om de samenhang in onze gemeente te versterken. Er zijn volop projecten, activiteiten, workshops, repetities en experimenten, veelal bedacht door enthousiaste wijkbewoners en muzikanten maar ook professionele organisaties dragen hun steentje bij. Een greep uit het programma voor komende week.

Tilburgse Muziekmarathon

Op 14 juni is het project ‘Ken je mij’ in verzorgingshuis Den Herdgang en ’s avonds treedt singer-songwriter Marc den Breeje op in De Boemel. Op vrijdag 15 juni treedt Tuff Enuff op tijdens het Pluktuinconcert in de Reeshof. Het weekend barst van de activiteiten met op zaterdag onder meer een dubbelconcert van Mattanja Bradley en Elles Bailey bij Heyhoef-Backstage en de Muziekparade Zorgvlied. Musici uit de wijk pakken dan het podium.

Op zondag is de benefietmiddag voor stichting Beauty, Brains & Beyond in De Symfonie, tonen wijkbewoners hun instrumentale kunsten tijdens de muzikale open huizen-route door de Armhoefse Akkers en zijn muzikanten actief bij het Capucijnen-straatfeest rond de Matteushof. Op maandag zijn er openbare repetities van de Gangmakers (bij den Herdgang) en de Harmony Singers (Het Spoor) en op dinsdag 19 juni is het podium in de Spijkerbeemden voor talenten uit de wijk. Kijk op de website voor alle informatie over deze en andere Muziekmarathon-activiteiten.

Reageer op dit Nieuws